Prettige beesten

Gert Bas Swa Danny Haas Polle Benny Sissi Gaston Lars Bill Rikske Hilaire Patty Adelbert

Klik op een dier voor meer informatie!

Wat is da dier voor een poppenkast?!

‘Life is a cabaret old chump’ zingt Lisa Minelli… Wij nemen jullie mee naar het poppentheater ‘Toedeloe’ waar Benny al jaren optreedt… Maar op een mooie... of beter gezegd, minder mooie dag krijgt hij vreselijk nieuws… en belandt hij op straat. Daar loopt hij Sissi Serpent tegen het slangke lijf. Maar daarmee is de kous niet af. Wij volgen hen op hun zoektocht naar SOKses !

“PRETTIGE BEESTEN” een dierensoap exclusief op

Aflevering 27

Een nieuwe verschijning in het dorp wekt heel wat onrust bij onze vrienden.

Aflevering 26

Bas denkt na over wat hij zoal als werk kan doen, en stoot per toeval op iets interessants. Gert en Adelbert krijgen bezoek van een oude bekende.

Aflevering 25

Benny, Danny en Sissi staan oog in oog met het mysterieuze wezen dat zich schuilhoudt in het kasteel. Adelbert doet Gert een interessant voorstel…

Aflevering 24

In het kasteel heeft Sissi de schrik goed te pakken, wat zou ze toch gezien hebben? Adelbert en Gert gaan gezellig uit eten in een sjiek restaurant.

Getalenteerd acteur. Helaas wat ‘outdated’ en niet meteen hip. Hij is wat de pedalen kwijt en naarstig op zoek om z’n leven méér, en vooral weer, zin te geven.

Is niet op haar mond gevallen. Het is een echte babbelkous. Vindt dat ze heel veel talent heeft en wil per se wereldberoemd worden. Om dat doel te bereiken is ze tot alles in staat.

Spindokter. Danny Hé geeft advies en helpt dieren zolang hij er zelf voordeel bij heeft. Hij probeert zoveel mogelijk dieren te strikken in z’n web.

Uitbater van Café ‘Au lait’ ergens diep in de Ardennen. Leopold is een beetje een lui paard en dus nogal aan de slome kant. In zijn adoratie van de gekende zangeres Merrie Goround is hij dan weer niet te stuiten.

Bokser op z’n retour. Is wel een bezig baasje, werkt nu en dan als klusjesman en geeft er dan graag een lap op.

Reporter bij De Stalpaard. Gaston is een Zeverzwijn dat graag uitpakt met SPEKtaculair nieuws.

Vreemde vogel, licht opvliegend. Is bevriend met dieren van divers pluimage.

Commandant bij het leger. Duikt ten gepaste en vooral ten ongepaste tijd ergens op.

Gert is een Damhert dat in de Ardennen probeert te ontsnappen aan het jachtige leven. Hij is de uitbater van een kuuroord waar je compleet zen kan zijn.

Adelbert is een edelhert en vindt uiterlijk heel belangrijk. Houdt van gezelligheid en romantiek.

Zijn naam is Haas. Nico Haas Is eigenlijk een seizoenarbeider. Afhankelijk van de tijd van het jaar is hij Paashaas of Sinterhaas en wordt dan ook wel eens Sint Nico Haas genoemd. Wil graag onthaasten, maar is daarvoor eigenlijk iets teveel een stresskonijn.

Ober in een Ardens klasserestaurant.  Hilaire is erg nieuwsgierig van aard.

Bas Class moet elke maand krabben om rond te komen, en staat dan ook open voor initiatieven die geld in het laatje brengen. Heeft één of andere vorm van dyslexie.

Heeft een relatie met Bas Class. Wil graag mooi zijn. Houdt van de natuur en heeft dan ook groene vingers.

Ook onder vele andere namen gekend zoals Rikske de foefelaar… Is een valserik, een luierik, maar vooral een dommerik…