Podcast De Coiffeur Van Fabiola

PODCASTS

Alain Louie

Een interview met Alain Louie van de groep “Di Louie”, die net een nieuw album uit hebben. “Het Licht” is een album met 7 nummers in het Leuvens, geschreven en gecomponeerd door Alain Louie en Dirk Lekenne. Vandaar ook de naam, Di Louie.

Paul Numi

Paul Numi maakte in het begin van de jaren ’80 deel uit van de Belgische new wave scene, en speelde zelfs in het voorprogramma van U2 en Echo & The Bunnymen. Nu brengt hij zijn eerste solo album uit, Chimera.

Juno

Met haar project Juno wil de zangeres Ingrid Weetjens akoestische geluiden versmelten met elektronische klanken.  In De Coiffeur van Fabiola vertelde ze samen met haar pianist Koen Geudens meer over haar debuut EP Destination Unknown tijdens een uitgebreid interview.

Barely Autumn

Een interview en live sessie met Barely Autumn, een Brusselse band rond songschrijver Nico Kennes. Hij vertelde meer over de nieuwe cd “Day Trip To The Petting Zoo” en speelde enkele nummers live in onze studio, samen met de nieuwe toetseniste Anthe Heuybrechts.

Ftakke

Een interview en live sessie met de Brusselse groep FTAKKE! Twee jonge talenten, singer-songwriter Fabyan en bassist Dieter, brengen een mix van pop, rock, folk en reggae met een unieke, frisse sound.

Sjarel Vandenbergh & Hans Habils – Deel 1

De Coiffeur van Fabiola ontving in de studio twee rasmuzikanten die elkaar goed kennen en ook samen spelen en optreden: Hans Habils, een geweldige gitarist maar ook zanger, hij maakte twee cd’s eind jaren 80, begin jaren 90, en Sjarel Van Den Berg, zanger destijds van de legendarische groep Bizjoe, die één fantastisch album maakten: Parels voor de zwijnen, waarvan je het nummer Rijden misschien wel kent.

David Ronaldo & The Dice

Deze week zitten DAVID RONALDO & THE DICE op de praatstoel bij de COIFFEUR VAN FABIOLA.

Berry Quincy

In De Coiffeur van Fabiola brengen we deze week een interview met ’Berry Quincy’, de Leuvense groep die binnenkort hun nieuwe album ‘The Herdman’ lanceren met een optreden in ‘Het Depot’ in Leuven op 26 oktober.

Meneer Michiels

In De Coiffeur van Fabiola deze week een interview met Meneer Michiels, het solo-project van Kristof Michiels, beter gekend als DJ 4T4 van ‘t Hof Van Commerce. Hij bracht onlangs maar liefst twee albums uit: Wereldburger en Puur Poeier. Aan dit album werkten heel wat grote namen mee zoals Raymond Van Het Groenewoud, Frank Vander Linden, Flip Kowlier én Boudewijn De Groot.

Klankman

Deze week in DE COIFFEUR VAN FABIOLA een interview met Sam Pieter Janssens, de man die onder de naam KLANKMAN een nieuwe EP heeft uitgebracht. We kennen hem ook als de helft van het duo ‘And Then Came Fall’, die ook een nieuwe single presenteren.

Sioen

Een interview met SIOEN bekend tot in Zuid-Korea met zijn Belpop klassieker ‘Cruisin’, over zijn carrière en zijn nieuwe album ‘Messages of Cheer & Comfort’, na zijn optreden in ‘Het Depot’ in Leuven.

And Then Came Fall

Onlangs deden we een interview met ‘And Then Came Fall’. In afwachting van hun nieuwe CD is er de nieuwe single ‘Should We’ die ze live brachten in de Singjaal studio.

Stash

Onlangs hadden we STASH op bezoek die z’n nieuwe CD  kwam voorstellen! Naast een uitgebreid interview gaf Gunther ook nog een akoestische set weg.

Sjarel Vandenbergh & Hans Habils – Deel 2

De Coiffeur van Fabiola ontving in de studio twee rasmuzikanten die elkaar goed kennen en ook samen spelen en optreden: Hans Habils, een geweldige gitarist maar ook zanger, hij maakte twee cd’s eind jaren 80, begin jaren 90, en Sjarel Van Den Berg, zanger destijds van de legendarische groep Bizjoe, die één fantastisch album maakten: Parels voor de zwijnen, waarvan je het nummer Rijden misschien wel kent.

Cousin Made

Onlangs was Cousin Made te gast bij De Coiffeur van Fabiola, een familiale coverband (twee broers en een neef) die garant staat voor ambiance met vooral Belgische muziek. Ze speelden twee nummers in onze studio, en we haalden ze ook even voor de microfoon voor een gesprek.

The Lighthouse

Waren bij ons te gast in maart 2019 in het programma ‘De coiffeur van Fabiola’.
Ze spreken ondermeer over de CD die op dat moment nog niet af was.