Het Beste uit de Tokshow

LEES

Geert Kinnaert maakte een selectie van de beste afleveringen van DE TOKSHOW.
De Gekste gasten passeren de revue en natuurlijk mogen de remakes van de gekende sprookjes en de 3 knotsgekke musicals niet in dit rijtje ontbreken!

lees meer

KIJK

LUISTER

(her)beluister afleveringen

Zo Gezegd, Zo Gezegd Afspelen
De Zin Van Zen Zijn Afspelen
Musical “Ca c’est la vie” Deel II Afspelen

LUISTER

(her)beluister afleveringen

Zo Gezegd, Zo Gezegd Afspelen
De Zin Van Zen Zijn Afspelen
Musical “Ca c’est la vie” Deel II Afspelen

LEES

lees meer

KIJK

 

LEES

Zo gezegd zo gezegd (aflevering 8)

Daan Deletter onderzocht ‘proefondervindelijk’ een aantal van onze spreekwoorden en gezegden. Hij kwam tot de onthutsende conclusie dat ze ofwel niet kloppen of vaak zelfs het omgekeerde betekenen, en komt er deze week uitvoerig over vertellen in De Tokshow. Bij ‘KIJK’ staat een foto van de kat ‘Noppes’. Zoals u kan zien géén katje om zonder handschoenen aan te pakken!

 

De Zin Van Zen Zijn (aflevering 10)

Mindfullness, aromatherapie, yoga,… Iedereen heeft zin om zen te zijn. Helaas zijn er véél kwakzalvers en charlatans actief. Wij hebben Evert Bola in de studio die ons naar aanleiding van zijn nieuwe boek ‘De zin van zen zijn’ alles komt toelichten in deze relaxerende aflevering van De Tokshow.

 

Musical “Ca c’est la Vie” Deel 2 (aflevering 21)

Het vervolg van vorige week. In dit laatste deel van onze musical volgen we het koppeltje verder in hun zoektocht naar een huis. In dit deel werden maar liefst 60 liedjes verwerkt. Grave radio, zoals je die maar zelden vindt.

 

 

 

Over De Tokshow

De Tokshow brengt bizarre gasten en rare vogels die met een ei zitten en dit graag kwijt willen voor de microfoon. Sommige verliezen hun pluimen en anderen gaan er dan weer mee lopen, nog anderen steken ze op hun hoed.

Kolder, onzin en veel gekakel dat mag je verwachten in de Tokshow op retro radio Singjaal.

De Tokshow wordt gepresenteerd door de omlaag gevallen Nederlandse radio presentator Theo Tok. Een presentator die in de jaren 90 geweldig populair was op een Nederlandse commerciële zender met de ‘Wie Weet Wat kwis’. Maar toen op een dag niemand meer wist wie wat wist was Theo uitgekwist.

In het kader van een Internationaal uitwisselingsprogramma met andere internetradio’s werden wij uitgeloot en waren wij jammer genoeg verplicht hem een plaatsje aan te bieden in onze programmatie. Alvast onze welgemeende excuses hiervoor.

Geert Kinnaert

maakte z’n radiodebuut bij radio Scorpio, stond mee aan de wieg van radio Sinjaal waar hij naast ‘station runner’ ook de maker was van tal van komische programma’s. Samen met z’n boezemvriend Jan Dewijngaert maakte hij het, zeg maar legendarische, kinderprogramma ‘De rekel en de mier’. Geert én Jan werden ook voor hun werk beloond met een gouden radio. Toevallig voor het enige programma dat ze niet samen maakten. Geert is letterlijk en figuurlijk een ondernemer. Samen met z’n vrouw Kristina runt hij een aantal bedrijven. Beiden zijn ook de stuwende kracht achter radio Singjaal.

Voor retro radio Singjaal maakt hij de Tokshow, leukker keuken en prettige beesten.

Kristina Bindus

Kristina Bindus kreeg recent pas de radiomicrobe te pakken.
Techniek heeft haar altijd geboeid… en na een opleiding door ‘onze Frank’ was ze meteen stevig vertrokken.
Kristina doet nu o.a. techniek én montage voor De ferme 4, De Tokshow en diverse andere programma’s.