Het Beste uit de Tokshow

LEES

Geert Kinnaert maakte een selectie van de beste afleveringen van DE TOKSHOW.
De Gekste gasten passeren de revue en natuurlijk mogen de remakes van de gekende sprookjes en de 3 knotsgekke musicals niet in dit rijtje ontbreken!

lees meer

KIJK

LUISTER

(her)beluister afleveringen

Mysteries uit de Muziek Afspelen
Arie Penarie Afspelen
Commissaris X Afspelen

LUISTER

(her)beluister afleveringen

Mysteries uit de Muziek Afspelen
Arie Penarie Afspelen
Commissaris X Afspelen

LEES

lees meer

KIJK

 

LEES

Arie Penarie (aflevering 13)

Theo Tok wil weten hoe je ‘hedendaagse’ radio maakt. Daarom heeft hij de coach Arie Penarie in de studio uitgenodigd. Die heeft in Nederland op een commerciële zender immers het populaire duo Stef en Antje gecoacht. Arie geeft Theo Tok dan ook diverse tips hoe je de populariteit van je programma kan laten stijgen tot ongekende hoogtes.

 

COMMISSARIS X (Aflevering 5)

In deze aflevering hebben we een ultrageheim agent te gast. Hij werkt bij een ultrageheime dienst van ons land. Het is zo geheim dat zelfs niemand weet dat hij daar werkt. Hij komt hierover praten… met de nodige discretie en terughoudendheid.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Door een onachtzaamheid, wellicht te wijten aan Theo Tok zelf, bleven de microfoons openstaan tijdens de opname. Wij kunnen deze uitzending jammer genoeg NIET verwijderen of vervangen. Het is dan ook OP POLITIEBEVEL verboden om naar deze uitzending te luisteren. Onze excuses voor dit ongemak.

 

De opwarming van de aarde (Aflevering 2)

Filip Fierlefijn een klimaatexpert is vandaag te gast in de studio om te praten over een wel zeer actueel onderwerp “de opwarming van de aarde”. Wat zijn de gevolgen voor mens en dier? En moeten wij ons echt zorgen beginnen te maken? U verneemt het allemaal in deze aflevering van de Tokshow.

 

 

Over De Tokshow

De Tokshow brengt bizarre gasten en rare vogels die met een ei zitten en dit graag kwijt willen voor de microfoon. Sommige verliezen hun pluimen en anderen gaan er dan weer mee lopen, nog anderen steken ze op hun hoed.

Kolder, onzin en veel gekakel dat mag je verwachten in de Tokshow op retro radio Singjaal.

De Tokshow wordt gepresenteerd door de omlaag gevallen Nederlandse radio presentator Theo Tok. Een presentator die in de jaren 90 geweldig populair was op een Nederlandse commerciële zender met de ‘Wie Weet Wat kwis’. Maar toen op een dag niemand meer wist wie wat wist was Theo uitgekwist.

In het kader van een Internationaal uitwisselingsprogramma met andere internetradio’s werden wij uitgeloot en waren wij jammer genoeg verplicht hem een plaatsje aan te bieden in onze programmatie. Alvast onze welgemeende excuses hiervoor.

Geert Kinnaert

maakte z’n radiodebuut bij radio Scorpio, stond mee aan de wieg van radio Sinjaal waar hij naast ‘station runner’ ook de maker was van tal van komische programma’s. Samen met z’n boezemvriend Jan Dewijngaert maakte hij het, zeg maar legendarische, kinderprogramma ‘De rekel en de mier’. Geert én Jan werden ook voor hun werk beloond met een gouden radio. Toevallig voor het enige programma dat ze niet samen maakten. Geert is letterlijk en figuurlijk een ondernemer. Samen met z’n vrouw Kristina runt hij een aantal bedrijven. Beiden zijn ook de stuwende kracht achter radio Singjaal.

Voor retro radio Singjaal maakt hij de Tokshow, leukker keuken en prettige beesten.

Kristina Bindus

Kristina Bindus kreeg recent pas de radiomicrobe te pakken.
Techniek heeft haar altijd geboeid… en na een opleiding door ‘onze Frank’ was ze meteen stevig vertrokken.
Kristina doet nu o.a. techniek én montage voor De ferme 4, De Tokshow en diverse andere programma’s.