Binnenkort

BINNENKORT

De verboden tapes

In de voormalige Sovjetunie was Westerse muziek in de jaren 70 en 80 verboden. Westerse muziek werd in Europa opgenomen en gekopieerd op muziekbanden die het land werden binnengesmokkeld. Een aantal van die banden hebben we kunnen reconstrueren. Back to the U.S.S.R.

VerbAUWen

Een programma boordenvol goede raad voor je aan ‘t verbouwen slaat. Zodat uw verbouwing géén pijnlijke ervaring wordt. Een programma met ervaringsdeskundigen aan beide zijden.

Allee gij!?

Dit programma had ook “wist je dat?” kunnen heten. Het is doorspekt met interessante muzikale- en andere weetjes.

De waste watchers

Wat doen mensen zoal om de afvalberg te verkleinen. Wij bezoeken er een aantal die er wel weg mee weten.

Uit de archieven van radio Sinjaal

“Een druilerige dag in september… We waren volop bezig de nieuwe studio’s van radio Scorpio verder af te werken…” Zo begint het verhaal van radio Sinjaal. Wij duiken samen met u in de archieven. We diepen oude tapes en cassettes op en praten met radiomakers van toen.

Jazz en zo

Op een station als retro radio Singjaal mag natuurlijk een stevige portie jazz niet ontbreken.
U hoort het binnenkort in ‘Jazz en zo’.

Wijle weg

Over uitstapjes en reisjes in eigen land. Leuke logeeradresjes en ervaringen van luisteraars.

Mijlen weg

Reizen, city trips, weekendjes enz… in het buitenland. Reiservaringen.

Graag gedaan

U overweegt een elektrische fiets aan te kopen, een robotmaaier?.. maar hoe ga je te werk. Welke is het meeste geschikt? Allemaal vragen die we graag beantwoorden in ‘Graag gedaan’ Uw vraag kan u sturen naar contact@radiosingjaal.be

Levende legendes

Een reeks portretten over sportmensen, kunstenaars, muzikanten, acteurs, politici, ondernemers, enz. die bij leven al een legende blijken te zijn.

Over wijn

Alle informatie, weetjes, do’s and dont’s om in een mum van tijd een échte wijnkenner te worden.

De weg naar de topvorm

Waarschijnlijk wil u ook graag (weer) de top(vorm) bereiken. Maar hoe begin je daar aan? Wat is de beste keuze? Kun je het aan? Alleen? In groep? Fitness, sportclub,…? En vooral… hou je het vol? Retro radio Singjaal helpt u alvast een heel eind op weg